Левски победи ЦСКА с 2:0 като гост в среща от четвъртия кръг на Елитната група до 15 години. По този начин “сините” спряха серията на “червените” от 3 поредни победи. Попаденията отбелязаха Денислав Костов и Красен Крумов.

Срещата започна с домакински натиск и ЦСКА - София пропусна няколко много добри шанса. След половин час игра Левски откри след гол на Денислав Костов. При този резултат дойде и почивката.

Второто полувреме започна по-добре за гостите и още в първата минута Александър Николов можеше да отбележи второ попадение, но вратарят на ЦСКА - София спаси. “Червените” също отговориха и Марк Илков можеше да изравни, но отново имаше добра вратарска намеса.

Ситуацията за домакините стана още по-тежка, след като в средата на втората част за втори жълт картон бе изгонен Виктор Иванов. Малко след това Левски отбеляза и втори гол. Хубаво центриране бе засечено от Красен Крумов, който с глава прати топката в мрежата. До края на срещата “сините” имаха шансове за още попадения, но повече голове не паднаха.

Така след четири кръга Левски има 7 точки, докато ЦСКА - София е с 9 пункта.