ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Интересът към новата екипировка на ЦСКА е огромен. "Червените" я представиха по-рано днес и феновете веднага започнаха да пазаруват - не само онлайн, а и от клубния магазин, намиращ се на стадион "Българска армия". 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Армейците" се похвалиха, че само в първите 5 часа след старта на продажбата на новите артикули на италианската марка "Мacron" са продадени 1500 фланелки. Цената им е 120 лева, което означава, че до момента привържениците са вкарали в касата на клуба 180 хиляди лева. Отделно запалянковци от цялата страна, а и от други точки на света, правят онлайн поръчки. Така приходите за ЦСКА набъбват ежечасово. 

Ето го! Новият екип на ЦСКА със златен ореол на величието СНИМКИ

По-рано днес "червените" представиха екипа си за предстоящия сезон 2023/24. Традиционното червено е комбинирано със златно - цветът, който се вписва съвършено в идеологията на най-успешния българския футболен отбор. По всичко изглежда новият дизайн на фланелките се е харесал на феновете, които ги разграбват с бързи темпове. 

По случай 75-ата годишнина от създаването на армейския клуб надписите и емблемата са в златно.

На гърба на тениската е изобразен надписът „Родени за величие“, а от вътрешната част на фланелката е изрисувана една от най-паметните снимки в историята на ЦСКА - спечелването на първата шампионска титла през 1948 г. Екипът е направен от еко материали, а производството му е съобразено с опазването на околната среда.

Мълния от Азербайджан: ЦСКА в битка с Динамо (Киев)

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!