Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович хвърли бомбата след мача със Зоря (Луганск) 1:1, обявявайки, че капитанът Николай Бодуров е извън състава заради това, че прави проблеми в тима. Той обяви, че е доволен от старанието на футболистите си в мача от Лига Европа, но не и от всичко останало. 

"Моите футболисти дадоха максимума. Мога само да ги поздравя за желанието и волята, за всичко. Що се отнася до всичко друго, не мога да съм доволен. Не мога да си представя, че в Европа има такива съдии. Свири доста фаулове за тях. Не показа доста жълти картони. Това, което видях, че ръката му (б.р. на Албентоса) бе назад, а топката го удари в гърдите. Мисля, че нямаше дузпа", започна Петрович.

"Беше много тежко да играем този мач, тъй като Зоря е добър отбор – с млади играчи, които много тичат. Трябваше да се борим със съдията. Играхме добре. Имахме шансове накрая. Беше трудно да се противопоставим на класен отбор като Зоря."

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"Не може да е в ритъм със срещите. Уморен е и затова", първоначално каза Петрович по адрес на Бодуров.

"Аз избрах той да не играе (б.р. - Бодуров), защото прави проблеми в отбора, когато играе, търси грешките в другите", призна впоследствие сърбинът след въпрос от bTV дали оправданието, че Бодуров е изморен, ще мине пред феновете и този път.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020