Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович остана крайно недоволен от организацията на отбора му след нулевото равенство с Лудогорец в Разград. Сърбинът се разгневи от факта, че щабът му не бе подготвил лед за травмата на Евандро, което го накара да им се разкрещи в коридорите на "Лудогорец Арена". 

„И единият, и другият отбор можеше да спечели. Мисля, че нашите положения бяха малко по-чисти, но не успяхме за съжаление. Соу имаше две положения пред себе си само. Това, което искам да кажа е, че съм доволен от играчите ми. Не знам как издържат тези мачове четвъртък-неделя-четвъртък. Как въобще могат да играят? Ние нямаме много възможности за смени, затова съм много доволен от отбора как функционираше днес. Играхме така, както аз бях замислил предварително", започна Петрович пред Диема Спорт. 

"През първата част нямахме шанс за гол, но и Лудогорец нямаше. След почивката имахме шансове. Направихме и смени след паузата. Просто се уморихме, тъй като играем нон-стоп”, продължи сърбинът. 

Winbet - на един клик разстояние! (18)

„Не съм доволен от съдийството. Първото полувреме не беше нормално, второто беше. Мисля, че Евандро демонстрира, че може да вкарва и излизането му ни повлияе. Вероятно и днес щеше да вкара гол, вероятно... Но пак ще кажа, отборът функционираше добре днес. Няма да се ядосвам – всеки даде всичко от себе си. Не знам дали ще сме готови за Зоря, тъй като не искам да говоря по този въпрос, макар да има какво да кажа. Трябваше да подготвим лед за Тиаго, за травмата, а никой не прави нищо по въпроса”, каза Петрович.

„Сега ще дам малко почивка на играчите, но сряда пътуваме, четвъртък играем. Трудно е – виждате. Когато няма лед, е проблем – това е, тъй като това са дребни неща”, завърши Люпко Петрович.

 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020