Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович остана доволен от обрата срещу Славия с 2:1. Той обяви, че е щастлив, че тимът най-сетне е победил. Сърбинът добави, че ще бъде щастлив и от загуба 1:2 от Осиек на реванша в Лига Европа (б.р. - резултат, който класира "червените", които спечелиха в София с 1:0).

"Радвам се, че най-накрая победихме. Не стартирахме, както трябва и не изглеждаше, че ще спечелим, след като губехме, но показахме характер. Сътворихме положения и с влизането на Евандро обърнахме. Мисля, че заслужено победихме. Много бе важно да спечелим днес. Връщаме се на правия път и имаме позитивна атмосфера за мача с Осиек. Най-вероятно ще играем по същия начин - 3-5-2, за след това не знам. Нямам варианти за много различни начини. Аз поемам отговорностите. Ако има проблем, аз се боря да направим добър отбор. Не се плаша за резултатите. Ако не са добри, знам какво следва. За да е прав треньорът, трябва да побеждава", каза Петрович.

"Загорчич е много талантлив треньор и добре води отбора си. Създаде ни доста проблеми. Ние няма да отидем в Осиек, за да се браним, а да вкараме гол. Осиек е отборът, който обичам от 14 годишен. Стадионът е същият, когато и аз играех там. Правят пет футболни терена, а този старият стадион няма да го ползват. Ще бъде супер, ако загубим с 1:2", допълни Люпко.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020