Остава ли Люпко Петрович треньор на ЦСКА? Това е въпросът, вълнуващ "червена" България. БЛИЦ успя да се свърже със сръбската легенда, който обаче направи странно изказване. 

Попитан дали се е срещнал с Гриша Ганчев, 72-годишният Петрович беше лаконичен: "Да, видяхме се и говорихме вчера", но не пожела да разкрие подробности, след което добави, че ще продължи да води ЦСКА. 

"Оставам!", обяви специалистът пред БЛИЦ. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Въпреки това обаче той каза, че "не знае" дали ще води тренировката на отбора по-късно днес. "Не знам, ще видим", лаконичен беше Петрович.

Специалистът обаче не пожела да разясни противоречието в думите му - след като първо обяви, че остава, а после заяви, че не знае дали ще води днешната тренировка. Люпко подмина и въпроса ни дали самият той иска да си тръгне, но поради липса на алтернатива за негов заместник шефовете са го разубедили.

По повод исканата от част от феновете на ЦСКА оставка, той отговори буквално следното: "Оставка ли?".

Припомняме, че в понеделник Петрович разкри пред БЛИЦ за предстоящия му разговор с Гриша Ганчев. Ето че днес той потвърди, че срещата с единия от собствениците на клуба. След загубата с 1:2 от Берое и изоставането на 8 точки от първото място напрежението в Борисовата градина отново изригна.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ