Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович трудно намери обяснение на равенството 1:1 срещу Дунав в Русе. Сръбският специалист не можеше да повярва на случилото се и обясни, че според него някои играчи се представят по един начин срещу Лудогорец и по друг срещу други отбори. 

"Първото полувреме играхме добре. Имахме контрол на топката. 80% от времето владеехме топката. Но в ситуациите, които имахме не вкарахме гол. Допуснахме само един удар и един гол. Не знам защо се получи така. Друг път, трябва да опитаме да вкараме гол. През втората част опитахме всичко да спечелим, но не успяхме. Не влязохме в мача както трябва. Не мога да повярвам, че се получи така", започна сърбинът.

"Щеше да е друго, ако нямаше толкова много защитници. Не знам дали е подценяване. При ситуацията да гола на Дунав трябваше топката да бъде изчистена", продължи наставникът на ЦСКА.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Хората, които имат желание да играят за ЦСКА нямат проблем. Със сигурност ще е сложно с напускането на Чорбаджийски и Фабрини, но ни трябват хора, които искат да играят за нас. Някои показват едно когато играем срещу Лудогорец, а друго, когато играем с други отбор", призна Петрович.

Той коментира и това, че няма сантименти към Левски преди дербито между двата тима в следващия кръг. 

"Идва голямото дерби на българския футбол. Ще мислим кой да играе и как да действаме. Срещу Левски ще подходим сериозно. Те са добър отбор. Дали ще спечелим, не знам. Нека да изчакаме и да видим какво ще стане. Един път съм водил ЦСКА срещу Левски, когато спечелихме с 2:0. Сантиментите във футбола трябва да имат граници", каза Петрович.

"За Бодуров и Пинто могат да кажат от клуба каква е ситуацията, аз съм казал каквото съм имал. Ако зависи от мен, не бих ги върнал в никакъв случай в отбора”, категоричен е Люпко.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020