Защитникът на ЦСКА Станислав Манолев поздрави агитките на "червените" и Левски заради представянето им в мача между двата тима. "Сините" спечелиха с 2:1, а бранителят призна, че поражението още не е забравено и се отразява.

„Поздравявам фенове на ЦСКА и Левски. Така трябва да е на всеки мач. Това е пътят към успе­ха, футболистите се раздаваме повече, става по-голямо зрелище. Аз лично предпочитам да играя 10 пъти срещу Левски, отколкото 10 други срещи в първенството", коментира пред "Bulgaria On Air" Ма­нолев.

„Има разочарование от загубата. Вече и чужденците започват да разбират какво е ЦСКА. На тренировката се видя, че мачът още не е забравен. Всеки ще се готви на 200%, за да можем да се вдигнем. Надявам се, че скоро двубоят ще остане в миналото. Предстоят още сблъсъци с Левски и Лудогорец и се надявам да покажем на как­во сме способни и да си вземем точките", добави защитникът на ЦСКА.

.„Имам амбиции да играя от­ново в чужбина. Все пак съм на 30 години и се чувствам физически добре. Така се стекоха обстоятелствата,  че последните 6 месеца в Русия не играх и после реших психически да по­чина и да се прибера в България.  Сега не знам, лятото ще го мисля. Ако дойде офе­рта от хубав отбор, ще видим. Ако не - ЦСКА. Това също е голям отбор, има амбиции да играе в Лига Европа и мога да остана тук", завърши Манолев.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)
Всичко за Първа лига