Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев успокои феновете на тима относно днешното писмо на ЦСКА 1948 до Министерството на младежта и спорта с искането да играе мачовете си на стадион „Българска армия“. Пред „Гонг“ той изрази увереност, че елитният клуб ще получи стадиона и базите за дългосрочно ползване.

"Начинът, по който ЦСКА се атакува в момента, идва да ни успокои, че сме на верен път. Нека да успокоя милионите фенове на ЦСКА и да внеса малко яснота по този въпрос. ЦСКА все още има действащ договор с ММС. С решение на Министерски съвет, наистина двата имота, „Българска армия“ и Панчарево, са прехвърлени от държавна в публично-частна собственост. Апорта не е вписан, което значи, че споразумението ни с Министерството на спорта е действащо. Т.е. няма начин, който и да било, дали ще е 8 без 12 или 20 и 20, както и да се казва някакво учредено дружество, да желае от ММС или от Национална спортна база да наема част или целия имот. Когато апорта бъде вписан, тогава футболният клуб, който участва в професионалния футбол, тоест ЦСКА, ще получи базите за дългосрочен период“, каза Георгиев.

„Всичко останало са дребни шикалкавения, видите ли ние сме такива и онакива. Няма драма – стадионът няма как да бъде на друг, освен на ЦСКА. Това са неоспорими факти. Две седмици преди началото на шампионата, ние обявяваме трансфери, а се появява това. Нормално е. Приемаме го като част от играта. Не мисля, че това ще повиши напрежението. Ние си гледаме нашата къщичка“, допълни още Милко Георгиев.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига