Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич призна, че клубът не може без големия съперник Левски и двата отбора са нужни на България.

„Опитвам се да не ни влияе ситуацията в Левски. Със сигурност за българския футбол е добре Левски и ЦСКА да са в елита. Единият без другия не може. Трудно е, не искам да влизам в детайли и мислите ми са само за ЦСКА", каза Крушчич по темата със "сините", след което отговори и за ЦСКА 1948.

"За мен има едно ЦСКА, този на който съм треньор. Не виждам смисъл от въпроси по темата”, лаконичен бе той пред БНТ.

„Чувствам се по-добре, защото подновихме тренировките, виждаме се с момчетата и другите от щаба. Не бе класическа пауза. Бяхме под карантина и бе дълго, това бе особен вид стрес. Момчетата нямаха търпение да подновят тренировки.”

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Нашият клуб искаше максимално много мачове да се изиграят и всичко да се реши на терена. Но това е решението и ще се съобразим. Трябва да се съсредоточим и всичките ни мисли трябва да са в тази посока. Ще се отрази напускането на някои от чужденците. Раул Албентоса щеше да отстъства 3 месеца, след като се възстанови. Анита сам пожела да напусна. Давидов и Отабор също напуснаха.

Ядрото е тук. Напуснаха ни футболисти, които са играли по-малко. От Отабор очаквахме повече. Не мисля, че други играчи ще ни напуснат до края на сезона", каза Крушчич.

„Купата е основната ни цел, моята лична цел. Желанието е голямо. Не мислете, че оставяме шампионата на заден план. Всеки мач ще опитаме да спечелим. За купата не е най-важното играта, а резултатът и продължаването напред.

Ръководството работи активно за селекцията. Ще наблегнем на младите играчи от школата. Ако се открият възможности за класни футболисти, ще ги привлечем", каза още треньорът на ЦСКА.