Треньорът на ЦСКА Добромир Митов даде своето мнение след победата с 1:0 над Ботев (Пловдив). Ето какво каза временният наставник на "червените":

"Трудно беше през цялата година, всичко различно от първото място на ЦСКА не се приема по най-добрият начин. С оглед на обстоятелства, които се случиха в отбора и други фактори, не желая аз да ги коментирам, все пак трябва да поздравим отбора и хората свързани с клуба. В труден момент поех отбора, справихме се, от това, което се искаше от нас, съжалявам, че не успяхме да победим Лудогорец, една точка е много, не е малко. Сега излизаме в почивка, на 9 юни започваме подготовка, какво ще е моето бъдеще към нашите директори, аз съм цесекар и желая да работа в ЦСКА и за ЦСКА", каза Митов. 

"Така трябва да бъде и това ще върне хората на стадионите, дано догодина успеем да направим един боеспособен отбор и да се представим достойно в Европа и дай Боже догодина да вземем титлата. Радвам се, че завършихме сезона с победа, и то срещу отбор, който ни създаде доста неприятности в мачовете за Купата. Труден мач, сами видяхте. Какво да ви кажа? Поздравих момчетата вътре, поздравявам и публиката, която безрезервно ни подкрепяше. Надяваме се догодина да сменим сребърните медали със златни. Трябва да вземем трофей следващата година, това е истината. Независимо кой ще бъде треньор, ЦСКА трябва да спечели трофей. Без значение кой е, как се казва и откъде е дошъл. Независимо дали ще съм аз или някой друг. Работата си е работа. Вече 12 години съм треньор, така че благодаря за предоставения от ръководителите шанс. Дано не съм ги разочаровал. Отборът е това, което е в момента. Нужно беше да внесем малко спокойствие. Имаше напрежение от отпадането за Купата. Видяхте, че успяхме да го преодолеем, започнахме да побеждаваме", добави треньорът на ЦСКА. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019