Нигерийският младок Муса, който е на пробен период при "армейците", вкара красив гол за дубъла на ЦСКА в контролата срещу Рилски спортист (1:2).

19-годишното крило, за чието пристигане БЛИЦ първи писа, откри резултата в средата на първото полувреме, когато финтира противников играч и майсторски прати топката в горния десен ъгъл на вратата.

Отборът на Стамен Белчев, който е съставен от юношите на Академията от наборите 2003, 2004 и 2005-та година, създаде по време на срещата и други положения за гол, но допусна обрат до 2:1 . В 86-та минута Кристиан Георгиев можеше да изравни, но нацели гредата след атрактивен дрибъл и хубав фалцов шут.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В предишната контрола ЦСКА II завърши наравно 1:1 с Вихрен (Сандански), а следващата контрола на тима ни е в събота (16 юли), когато на клубната база в Панчарево ще гостува отборът на Доброславци. Срещата започва в 17:30 часа.

Стартов състав на ЦСКА II: 1. Алекс Божев , 2. Ясен Спиров, 6. Мартин Сотиров, 5. Росен Маринов, 4. Любомир Цветанов, 10. Георги Чорбаджийски, 18. Юлиан Илиев, 11. Илиан Антонов, 13. Муса, 17. Алесандро Николов, 9. Александър Георгиев.