ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

ЦСКА организира коктейл по случай 75-ия рожден ден на клуба, основан на 5 май 1948 г. На събитието във Военния клуб в столицата присъстваха редица легенди - не само от футболния отбор на "червените", а и от другите спортни клубове на "армейците".

Официалната церемония е забранена за медии и изисква вход със специални покани.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Един от собствениците на ЦСКА - Данаил Ганчев, пристигна във Военен клуб за тържеството. Там бяха и футболистите на "червените".

ЦСКА пребори всички цели 31 пъти! Ето как го направиха "армейците"

Коктейлът беше уважен от редица големи имена - Георги Велинов, Димитър Пенев, Димитър Якимов, Пламен Марков, трикратната световна шампионка Мария Гигова, бившите състезатели по волейбол и баскетбол Борислав Кьосев и Петко Маринов. На събитието бяха и състезатели от националния отбор по борба - Кирил Милов, Едмонд Назарян, Тайбе Юсеин, Мими Христова, треньорът на жените - Петър Касабов и др. 

Сред присъстващите бяха още Милен Радуканов, Адалберт Зафиров и др. 

Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев говори пред медиите преди събитието. Пената отново не пропусна да ръси лафове в неподражаемия си стил.

"Съвети няма да даваме. Той (б.р. - Иван Турицов) си ги има качествата вътрешно. След като играе футбол, значи има съвети. Здраве само и напред. Ако може някоя точка да откраднем, в скоби. Той да отговаря", каза Пената по адрес на Турицов, който го прегърна, щом го видя.

"С най-яркия момент в историята на ЦСКА ще развалим камерите. Трудно е. Световни първенства. Футболист на годината два-три пъти. В чужбина съм работил и то в страни, в които китайски трябваше да науча, после в Саудитска Арабия и последните етапи в България в моята страна в ЦСКА преди да вляза в казармата“, каза още Димитър Пенев.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 



*Снимки: Костадин Андонов/Startphoto.bg