Полузащитникът Момчил Цветанов, който говори първо пред БЛИЦ СПОРТ след изненадващото освобождаване от ЦСКА, обяви, че е готов да заиграе за автентичния ЦСКА на Васил Божков. Чико призна, че в момента има доста обаждания и предложения.

"Раздялата ми с ЦСКА не беше нещо грандиозно. Собствениците дойдоха на тренировката на отбора преди заминаването ни за втория подготвителен лагер и ми казаха, че няма да се разчита на мен. Приех го нормално", каза пред Канал 3 Момчил Цветанов.

"Фактът, че повече от половината отбор на ЦСКА бе освободен, е обиден. Показахме на България, че с футболисти, които не са толкова познати на хората, могат да бъдат постигнати успехи. Трябваше да се даде шанс на този отбор да покаже какво може в елита", допълни полузащитникът.

"Цялото обединение на Литекс, ЦСКА и Чавдар (Етрополе) щеше да е нормално, ако бе останал целият отбор на ЦСКА от "В” група. Ако от автентичния ЦСКА ми се обадят и ми предложат да играя там, бих се съгласил. Бих продължил кариерата си в България. Мисля, че българското първенство е доста силно. Не бих играл за Левски", добави Шивача.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа