Младият нападател на ЦСКА Кирил Десподов говори преди предстоящия сблъсък с Лудогорец. Интригуващият двубой от 26-ия кръг на Първа лига е в събота от 20:00 часа в Борисовата градина. "Мисля, че Лудогорец не са непобедими. Все пак излизаме и играем на "Армията". Това е ЦСКА, а не посредствен отбор. Защо да не се противопостави на Лудогорец? Да играеш пред тази публика, това те вдига във въздуха", заяви Кирил Десподов в интервю за Диема Спорт.

За повиквателната за мъжкия национален тим на България и мача с Холандия от световните квалификации, той сподели: "Перфектно беше чувството в мен. Бях поласкан, че бях повикан в мъжкия национален отбор. За мен това е уникално нещо. Имаше много добър колектив. Видя се на терена, че България желаеше повече победата. Видя се на терена, че искахме повече да победим. Беше хубаво, че успяхме, защото хората говорят негативно за националния отбор и искахме по някакъв начин да се докажем. Пречи негативизмът, да. Не трябва хората да гледат толкова негативно на нещата, за да могат да ни помогнат и на нас."

За предстоящия сблъсък с Лудогорец, нападателят заяви още: "Мисля, че сме готови, да. Да излезем и да се бием до последната секунда на мача. Надявам се да победим, защото те в момента не са в тази форма, в която бяха преди. Надявам се да зарадваме нашите фенове с победа. Да, можем да сме реален конкурент за титлата. Сигурен съм, че ще бъде. ЦСКА започна лека-полека да върви нагоре и се надявам в бъдеще да измести Лудогорец. Според мен силните им страни са нападението и че имат бързи, технични футболисти. В защита мисля, че не са много добре, но нека да не им правя разбор. Надявам се да не им върви в събота срещу нас."

"Сработихме се българи и чужденци. Мисля, че в момента има много по-голям колектив от преди. Без колектив няма победи и резултати. И преди съм работил със Стамен Белчев. Иска да се развива. Показва ни доста неща. Мисля, че е добре да се работи с него", каза още Десподов.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига