Големият талант на ЦСКА Валентин Антов, който в началото на сезона направи няколко силни мача за "червените", включително и такива в Лига Европа, празнува рожден ден. Най-младият капитан в историята на "армейците", който получи лентата през 2014 година, когато ЦСКА бе в Трета лига, днес става на 18 години.

По този повод от клуба пуснаха съобщение на своя сайт, в което го поздравиха за празника:

"Армейци,

днес Валентин Антов празнува своя 18-и рожден ден.

Той е част от ЦСКА есента на 2007 година, когато започва тренировки в детско-юношеската школа на тима. Антов се превърна в най-младия капитан в историята на първия отбор, след като получи лентата от Божидар Чорбаджийски в приятелския двубой срещу Вихрен (Сандански) през юли 2015, когато беше едва на 14-годишна възраст. През последвалия сезон той записа мачове в турнира за Купата на България и във "В" група, преди да получи тежка контузия, която го извади от терените за 8 месеца.

След завръщането си в игра, Валентин Антов се състезаваше на три фронта - с дублиращия отбор във Втора лига и в юношеските ни формации до 17 и до 19 години. Като капитан на ЦСКА U19 той вдигна трофея в Елитната група през 2017 година.

От юни 2017 Антов тренира с мъжкия отбор. След като от ранна детска възраст играе на поста централен защитник, в първия тим той е използван като дефанзивен халф. Армеецът записа своя официален дебют в Първа лига на 14 април 2018 година срещу Верея при победата с 5:1 на "Армията". Дебютът му в евротурнирите беше срещу Рига на 12 юли на "Българска армия", когато започна като титуляр. На 23 август Валентин Антов подписа първия си професионален договор с ЦСКА. От старта на сезона 18-годишният футболист взе участие в 10 мача. 

Антов е неизменна част от всички национални гарнитури, а в момента е част от състава на България U19 за предстоящите квалификации за Европейското първенство.

Пожелаваме му здраве, късмет и много успехи с червената фланелка!"

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019