АНКЕТА: Как оценявате престоя на Любослав Пенев в ЦСКА?

Новият треньор на ЦСКА Добромир Митов похвали футболистите след постигнатата победа с 3:1 над Черно море във Варна. Той отказа да коментира напускането на Любослав Пенев, но благодари на Люпко Петрович и Димитър Пенев, които са му консултанти и му помагат.

След успеха във Варна днес ЦСКА е само на три точки зад Лудогорец преди срещата между двата отбора на "Армията" в следващия кръг.

"Разговаряхме с футболистите, че най-вече имат нужните качества и капацитет да вземат победата във Варна. Трябваше да си повярват и им благодаря на всички, както и на феновете ни. Надявам се да продължим така”, започна Митов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Казахме на футболистите къде е силен Черно море и къде са неговите слабости. Видяхте, че успяхме на 100% да реализираме контраатаките си. Футболистите са професионалисти и без значение кой е начело на отбора, те трябва да показват качества. Да, треньорите изиграхме своята роля, както и Люпко Петрович и Димитър Пенев. Поздравявам момчетата и да усетят занапред, че могат да постигнат целта, която е пред нас”, каза треньорът на ЦСКА пред Диема Спорт.

"От Люпко и Пенев можеш да научиш всичко. Те са треньорите на Балканския полуостров, които имат най-големи успехи, и за мен е чест да работя с тях. Не желая да коментирам въпроси за Любослав Пенев”, коментира Митов.

„На всички е ясно какво трябва да прави ЦСКА - победи до края на шампионата. Ще е трудно, тъй като противниците са тежки, но имаме потенциал за краен успех. Колективът накрая побеждава, както и днес го направихме", изтъкна треньорът.

"Мачът с Лудогорец е достатъчна мотивация, за да станем шампиони. Трябва да сме мобилизирани. Получихме шанс, който трябва да грабнем", завърши Добромир Митов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019