Новата звезда на Берое Радослав Кирилов е попаднал в трансферния списък на ЦСКА. Крилото се представя чудесно и дори дебютира силно за националния отбор при победата с 1:0 над Беларус. Бившият играч на Киево е впечатлил Стойчо Стоилов и Велизар Димитров, твърди "Меридиан Мач". Те бързо са установили, че договорът му изтича през лятото и от "Армията" могат да започнат преговори с него още през януари. Това означава, че Кирилов може да бъде купен за минимална сума, тъй като Берое ще го изпусне без пари след 30 юни 2017 година.

Желанието на шефовете на "червените" е да привлекат колкото се може повече българи. Те взеха много чужденци през лятото, като повечето от тях разочароват тотално до този момент и някои ще бъдат разкарани през зимата.

Кирилов се завърна в българския футбол след цели 13 години в Италия. Той е юноша на Септември (Симитли), но от 2003-а е част от школата на Ричоне. След това минава през Римини и Киево. За мъжкия тим на "летящите магаренца" има 4 двубоя за Купата на Италия. 24-годишният Кирилов беше отдаван под наем на Лумедзане, Карпи, Венеция, Кремонезе и Зюдтирол, а това лято заигра в Берое.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига