Елитният италиански Болоня обяви официално трансфера на най-добрия защитник на България за 2020 година Валентин Антов. Националът и капитан на ЦСКА преминава под наем до лятото в тима на Синиша Михайлович, а за трансфера БЛИЦ писа първи.

"Bologna Fc 1909 обявява, че е придобива от ЦСКА правата върху защитника Валентин Антов (София, 9 ноември 2000 г.) временно до 30 юни 2021 г. със задължението да го откупи, ако настъпят определени условия", пише в съобщението на Болоня в официалния сайт.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От клуба добавиха визитката на играча и напомнят, че е вторият българин, който ще носи екипа на тима. Антов получава и доста похвали за уменията си от сайта на италианския тим.

"Има отлична техника и често играе в средата на терена по времето си в младежките отбори на ЦСКА. След това заиграва в защитната линия. Антов е внимателен и харизматичен и взема капитанската лента на столичния клуб преди навършване на 20 години. Добрата му игра през настоящия сезон привлича вниманието на множество европейски клубове", пишат от италианския клуб за новото си попълнение.