Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бразилският нападател на ЦСКА Фернандо Каранга вече официално е играч на китайския Хенан и позира с екипа на тима. Новината беше потвърдено официално от сайта на „червените“, който разкрива и причините за забавянето на сделката. БЛИЦ СПОРТ във вторник първи разкри, че от „Армията“ продават Каранга в Китай. След това стана ясно и името на отбора, в който голаджията ще играе.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Армейци,

въпреки желанието на ръководството да задържи нападателя Фернандо Каранга, в клуба пристигна солидна оферта от китайския Хенан Дзиение, която съблазни бразилеца и той избра да продължи кариерата си в Китай.

Осъзнаваме изключително важния момент, в който се намираме и знаем, че Каранга щеше да бъде много полезен на отбора в предстоящите битки в Лига Европа и първенството, но бяхме длъжни да се съобразим с желанието на футболиста.

Забавянето на официaлната позиция по трансфера се дължи на фактът, че той не можеше да бъде осъществен по-рано поради юридически причини, както и някои административни. Китай има визов режим и едва късно снощи Каранга пристигна в провинция Хенан. Днес бяха покрити нужните критерии по договора, и трансферът стана факт.

Поради клауза за конфиденциалност в подписания договор не можем да обявим параметрите, но Ви уверяваме, че сумата, която ще получим от продажбата на Каранга, задоволява изискванията на клуба.

Благодарим на сърцатия нападател за себераздаването с червената фланелка и му пожелаваме здраве и много професионални успехи!

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига