Кристиано Джарета вече официално е спортен директор на Уотфорд. Италианецът беше представен на сайта на „стършелите“. 52-годишният италианец доскоро изпълняваше същата длъжност в ЦСКА. Работил е на подобен пост в италианските Новара, Удинезе и Асколи.

„Познавам философията на клуба, тъй като съм работил в продължение на три години с фамилия Поцо в Удинезе“, коментира Джарета пред клубния сайт.

Информациите, че италианецът преговаря с английския клуб, се завъртяха още преди месец. Тогава Кристиано Джарета беше в Италия и се очакваше да се завърне в България, за да се разбере с управата на ЦСКА за бъдещето си.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

След това от „Армията“ излязоха с официална декларация, в която съобщиха, че спортният директор има действащ договор с „червените“ за още две години. Но истината се оказа друга...

Това е втора важна промяна в спортно-техническия щаб на Уотфорд през последните седмици. След като тимът изпадна от Висшата лига, беше осъществена смяна на мениджъра. Новият треньор на „стършелите“ е Владимир Ивич, който е работил начело на ПАОК и Макаби (Тел Авив).

С „черно-белите“ от Солун печели купата на Гърция през 2017 г, а в последните две години триумфира с две титли в Израел и един път спечели Тото Къп.