ЦСКА и WINBET дадоха съвместна пресконференция, на която обявиха новото си партньорство. На събитието присъстваха изпълнителният директор на клуба Пламен Марков, треньорът Любослав Пенев и маркетинг мениджърът на букмейкърската компания Десислава Колева - Иванова.

WINBET вече е новият генерален спонсор на "армейците". 

"Подписахме договор за 5 години, който гарантира дългосрочно партньорство. Доволни сме от професионалните си взаимоотношения до момента. WINBET става наш генерален спонсор и тяхното лого ще бъде на лицевата страна на фланелките", каза Пламен Марков.

"Изключително се радвам, че днес осъществяваме това продължение на договора с WINBET. Това е знак на ново бъдеще партньорство. Ние сме доволни от нашите взаимоотношения и с удоволствие ги продължаваме. Партньорството ни е залог за израстването на компанията и за нас като футболен клуб. Що се отнася до параметрите на договора, аз няма да го коментира. Ако искат - нашите партньори да коментират, това е тяхно право", добави Марков.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова обясни, че компанията не иска да влиза в друга роля в клуба.

"Параметрите по договора няма как да бъдат посочени. Те са конфиденциална информация между нас и клуба. Достатъчна информация е, че знаете за петгодишния договор. Сътрудничеството е страхотно. Ние сме изключително щастливи, че ЦСКА има желание да работи за нас и в бъдеще. Желаем им успех. Дано да постигнат целите си в България и в европейските клубни турнири", каза Десислава Колева-Иванова на пресконференцията.

Тя отговори и на въпрос дали компанията ще придобие акции на ЦСКА - "С оглед политиката, която води компанията, такъв тип сътрудничество не стои на дневен ред. Ние сме рекламодател, не искаме да влизаме в колаборации с клубовете. Надявам се, че разясних въпроса."

"Преди 5 години за нас беше началото при разписването на такъв тип договори. Ние опипвахме почвата. С голямата марка ЦСКА стана ясно, че подобно сътрудничество е изключително успешно. За това взехме решение да станем генерален спонсор", продължи маркетинг мениджърът на букмейкърската компания.

"Не се ангажираме с детско-юношески футбол. Договорните ни взаимоотношения са с мъжкия клуб", подчерта Десислава Колева-Иванова.

Снимки: АНТОН УЗУНОВ
 

Юрген Матей, Тиаго Родригес и Димитър Евтимов влязоха в ролята на манекени, показвайки новите екипи на ЦСКА: