ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Организираните фенове на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" излязоха с позиция в официалната си страница във "Фейсбук" относно отлагането на реконструирането на стадион "Българска армия". Привържениците информираха също така, че след петъчния мач на любимия им тим с Арда ще се насочат към "Орлов мост" в знак на протест. A след това - "не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра".

Бивш шеф на ЦСКА за намразения от феновете: Отрепка! 

Изявлението на запалянковците на ЦСКА:

"Армейци,

С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

В петък след мача с Арда ще се насочим към "Орлов мост". В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18:30 часа на "Орлов мост". 

Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня, има голяма вероятност накрая и да се опари...

САМО ЦСКА!".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

 

Армейци, С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на...

Публикувахте от Трибуна Сектор Г в Понеделник, 23 октомври 2023 г.