Испанският защитник на ЦСКА Раул Албентоса ще се откаже от договора си с клуба. Снажният бранител няма да предяви претенции за заплатите си за април, май и юни, както и възнагражденията си до края на договора му, който по принцип е за още един сезон, информират колегите от Dsport.bg. Албентоса е контузен и с този жест реално помага на клуба, тъй като Милош Крушчич не може да го използва. 

БЛИЦ писа на 9 април, че "червените" се разделят с някои от футболистите си. Именно Албентоса е един от играчите, с които шефовете на "Армията" са постигнали споразумение за разтрогване на договора. Контрактът на испанеца ще бъде скъсан по взаимно съгласие в следващите дни. 

Албентоса все още е в България със семейството си и продължава да се подготвя по индивидуалната програма, която треньорите на ЦСКА са дали на играчите. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Испанецът пристигна в ЦСКА през лятото на 2019 година и за много кратко време се превърна в основен играч в състава на „червените“. Той стана и един от капитаните в отбора.  

Рано тази сутрин Албентоса, силно брадясал, пусна снимка в социалните мрежи, за да покаже, че все още се намира в България: