Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира смяната на треньора на ЦСКА. Както БЛИЦ първи разкри, на "Армията" решиха да се разделя с Нестор Ел Маестро и се очаква Любослав Пенев да се завърне.

"Като не върви много работата - сменяш. Нужна е някаква промяна. Аз по принцип бях да се назначи някой измежду Стойчо Младенов и Любослав Пенев. За ЦСКА трябва авторитетен човек, който да е играл на високо ниво. Пенев за мен е добър вариант. По-добър от Нестор. За него съм казвал и преди - бавно взимаше решения и реагираше. В треньорската професия трябва да се намесиш един-два пъти в мач, да разместиш пионките", коментира пред "Тема Спорт" Аспарух Никодимов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"И с него, и без него пак ще сме втори този сезон. Но Любо е израснал в ЦСКА, познава обстановката. Камъкът си тежи на мястото. Поне треньорът ще говори на български. Но на следващия наставник не трябва да му се търсят резултати през пролетта, а по-скоро според мен да се взимат мерки за следващия сезон", коментира още Пари.  

Той не е разтревожен от липсата на нови попълнения, тъй като според него ЦСКА и така е боеспособен. "Със здрава дисциплина и победи срещу преките конкуренти мисля, че е възможно да се стане шампион и този сезон, макар и да е много трудно. Дори и след продажбата на Десподов. Има ли я дисциплината, тогава и резултатите ще се получат", добави Аспарух Никодимов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019