Легендата на ЦСКА и българския футбол Аспарух Никодимов е категоричен пред БЛИЦ, че трябва да има обединение в Борисовата градина.

„След като ЦСКА 1948 влезе в елита, ще бъде и странно, и жалко да има две ЦСКА-та в Първа лига. Това няма да е добре за българския футбол и за имиджа му в чужбина. Моят съвет към двете ръководства е да седнат на масата, да се споразумеят и да се обединят. В противен случай вижте какво се получава. На моменти феновете на двата отбора се карат зловещо. Така, както цесекари и левскари не са го правили. Да, единият тим има стотина фенове, които ходят на мачовете му. Даже не са и толкова. Но нека се сложи край на това разединение и да се спрат обидите от сорта „Вие сте Ловеч, вие сте Обеля“.  Така мисля аз. В крайна сметка ключът за къщата е в ръководствата на двата ЦСКА“, заяви Паро.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Той коментира и високото напрежение в Левски.

„Ще съм откровен с вас. Левски трябва да бъде спасен. Аз, за разлика от феновете им, не злорадствам. Помните как се държаха запалянковците им, когато ЦСКА изпадна във финансов колапс. Това им ужасяващо поведение продължава и днес. Но аз съм над нещата. Аз искам Левски да го има, защото без Левски и ЦСКА българският футбол губи. Навремето нямаше такава омраза като в момента. Бяхме големи съперници на терена, но извън него – приятели. И то истински приятели“, категоричен е Аспарух Никодимов пред БЛИЦ.