Легендата на ЦСКА Димитър Пенев коментира днешния сблъсък между "червените" и шампиона Лудогорец в Разград.  Стратега води ЦСКА в първия им мач с разградчани (22 през 2011), а 11 мача по-късно "червените" все още нямат успех.

Пенев посъветва играчите на Едуард Йорданеску да играят спокойно и подчерта, че вината за победа или загуба носят най-вече футболистите, а не треньора.

"Прави ми впечатление, че срещу Лудогорец ЦСКА играе добре, но така и не постига позитивни резултати. Изправяме се срещу отбор с обигран състав, а и мачовете в Европа обогатиха Лудогорец много. Но и ЦСКА има своите шансове. В клуба всичко е спокойно и нищо не им пречи. Бих посъветвал отбора да действа с трезва глава, да пази своята врата, да не се колебае или страхува. Добър резултат в настоящата среща ще бъде и равенството, за да запазим сравнително прилични позиции. Трудно се играе с Лудогорец, но точно в такъв мач трябва да се докажеш. А и отборът е длъжен да търси реванш заради загубата от Локо Пловдив на "Армията".

Сигурен съм, че ЦСКА ще си защити името в този мач. Пък и играчите нямат причина да не се раздадат на максимума. Ганчев каквото им е обещал, е изпълнил - плаща всичко навреме. Така че нека играят спокойно. А пък и да се представят слабо, въпросът е да не загубят. И грозните победи са победи. Предимство на ЦСКА може да е, че в Лудогорец самочувствието е много голямо. Нека си припомним обаче, че им вкараха 6 гола в Лондон. Но сигурно в Разград са станали разногледи и вече не помнят колко точно са били", коментира Пенев през "Тема Спорт".

Всичко за Първа лига - ТУК
Програмата на Първа професионална лига