Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи интересен коментар около днешното добавяне на новосформирания ЦСКА-Литекс в новата "А" група, която ще носи името Първа професионална лига.

Петричев отбеляза, че Данаил Ганчев, Трифон Попов и Милко Георгиев са седнали зад табелка с надпис Литекс, а по-късно организаторите са обявили това за грешка.

"Честно казано, не съм изненадан, че Литекс се трансформира в ЦСКА. Също така няма да бъда изненадан ако феновете на ЦСКА не припознаят това обединение, или как да го нарека. ЦСКА (Етрополе) или не знам как да го назова това формирование. Не съм спортен адвокат, за да се изказвам дали това е легално или не. 

Аз съм казвал, че няма значение как ще се казват отборите, а е важно те да са силни и достойни тимове, за да стане едно оспорвано първенство. В този случай с ЦСКА нещата нагарчат. Не толкова на нас, колкото на Левски, защото "сините" преминаха през изключително труден период, но успяха да се оздравят и да си запазят клуба с неговата история. Не съм сигурен, че феновете ще припознаят това сдружение като свое.

Не съм криел, че от дете съм бил много сериозен привърженик на ЦСКА и честно да ви кажа и аз се чувствам леко странно. Това със сигурност не е моят ЦСКА, той отдавна не е. Сега вече детските ми спомени ги няма", заяви Петричев.

Директорът на Лудогорец призна, че досегашният формат на "А" група е бил некачествен и изморителен за отборите и че никой не е спечелил от слабото първенство.