Популярният журналист и фен на ЦСКА Светослав Иванов се ангажира да бъде сред посланиците на новата фондация на клуба. Това стана ясно от видео на "армейците" в социалните мрежи".

„Когато разбрах, че ЦСКА създава благотворителна фондация, много се зарадвах, защото да подкрепяш отбора си е кауза. А фондацията засилва това усещане. Именно усещането за общност, фактът, че можем да сме заедно и в това нещо, ни свързва още повече и ни доближава един до друг. Феновете са различни, ние сме от различни места, имаме разнородни житейски истории. Имаме различни съдби. Но ЦСКА ни свързва. Именно затова са важни тази фондация и нейните цели, защото така можем да се опознаваме един друг и по-важното – да се подкрепяме и да си помагаме", споделя журналистът.

"И най-хубавото е, че фондацията няма да помага само на цесекари, а като цяло е отворена за всички в нашето общество. На всички хора, които в даден момент от живота си биха изпитали нужда и необходимост, ще им протегнем ръка с най-голямо удоволствие, защото преди всичко ние сме хора. Всеки от нас може да избере кауза на сайта на фондацията – cskafoundation.org. Но най-важното е, че фондацията на ЦСКА се роди и това е толкова хубава новина. Ние като общество имаме нужда от хубави новини. Целта е да дарим надежда чрез ЦСКА, защото всички ние сме един отбор“, добавя Иванов във видеото.