Десетки близки, приятели и колеги се сбогуваха днес с легендата на ЦСКА Борис Гаганелов, който почина внезапно на 5 юни на 78-годишна възраст.

На погребението на Централните софийски гробища присъстваха редица негови съотборници в ЦСКА, сред които Димитър Пенев, Пламен Марков, Иван Зафиров, Спас Джевизов, Методи Томанов и др. 

Треньор №1 на ХХ век беше сред най-опечалените след кончината на Гаганелов. Както е известно, Пенев и Макето навремето се женят за две сестри-близначки.

Димитър Бербатов също дойде да си вземе последно сбогом с Гаганелов. Бербо дължи много на Макето, който е основният му треньор в школата на ЦСКА. Под ръководството на славния защитник Митко става републикански шампион за юноши и бележи хеттрик във вратата на Левски.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

В не едно интервю Гаганелов е заявявал, че още като юноша в ЦСКА, Бербатов е показвал, че има качества да стане футболист от световна класа. Бившата звезда на "армейците", Байер (Леверкузен), Тотнъм и Манчестър Юнайтед отказа да говори пред медиите и си тръгна мълчалив от траурното събитие. 

Венци бяха поднесени от ръковдството на ЦСКА, Министерството на младежта и спорта, БФС, Юлиян Инджов, Беласица (Петрич) и от кмета на град Петрич Димитър Бръчков.