Прогнозите на Рени Камберова и Кирил Николов-Дизела за резултата от мача в играта Букмейкър БЛИЦ - ТУК!

Столичната полиция задържа 35 души след дербито ЦСКА - Левски (3:1) на Националния стадион "Васил Левски", обявиха от СДВР.

Интересното е, че не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на днешната футболна среща, което се случи при предходния мач между двата тима, който беше и доста по-посетен.

Двубоят на 7 април беше съпътстван с обстрел с пиротехника, завършил с ранени, въпреки което задържаните бяха със седем повече - 28 души.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Арестите тази вечер за носене на забранени предмети, маски, пиротехника, както и за притежание на наркотици, съобщиха от СДВР.

На изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове са задържани общо 32-ма души, от които 16 за носене на забранени вещи и предмети, 12 - носещи маски, и по двама - за пиротехника и за притежание на наркотични вещества. Други трима са засечени с дрога и отведени в ареста при проверки в града, преди началото на мача.

При щателна инспекция на трибуните, преди настаняване на публиката, бяха открити две самоделни пиратки с дистанционно управление, които изпратеният на място сапьорски екип обезвреди.

От СДВР изказват благодарност към феновете, които спазиха уговорките и поетите ангажименти да не използват пиротехнически изделия по време на футболната среща.