ЦСКА пуснаха специално видео, с което отбеляза месец от стартирането на същинските дейности по демонтажа на стадион "Българска армия". Фирмата изпълнител "Ростер" внесе яснота по случващото се, давайки отговори на важни въпроси. Един от тях е дали работата по демонтажа ще бъде в срок.  

"Към момента са отделените бетоните от трибуните на секторите "Б", "В" и "Г". Сектор "А" е демонтиран, като вие бяхте свидетелни на старта демонтирането на козирката", разказа специалист от фирмата "Ростер", от която уверяват, че ще се справят в срок с поставените задачи. Той обясни и какво предстои да се извърши до края на месеца. 

"Стартира и демонтажа на прожекторите от осветителните стълбове, които ще бъдат предадени на наша площадка, където имаме инсталация за преработка на смесени метали. Алуминият ще бъде отделен и суровината ще бъде предадена на ЦСКА за изготвяне на сувенири.

Премахната е ограната на тренировъчните терени, от следващия месец предстои да премахнем изкуствената настилка и това, което е под нея.

Дейностите на обекта протичат по график, към момента нямаме изненади и трудности. 

До момента нямаме жалби за смущавания заради преминаващата техника по алеите на Борисовата градина", добавиха от "Ростер".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Един месец от стартирнето на същинските дейности по демонтаж на ст. “Българска армия”

Един месец от стартирнето на същинските дейности по демонтаж на ст. “Българска армия” Докъде стигнахме и какво следва? Отговорите във видеото

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Сряда, 8 май 2024 г.