ЦСКА има конкурент от Португалия за нападателя Мичел Дъглас. Медиите в Бразилия вече съобщиха, че "армейците" и Дъглас са се разбрали за 3-годишен договор. В неделя вечерта обаче се появиха публикации, че Мичел може да премине на Пиринейския полуостров. Освен от ЦСКА той е получил предложение и от португалския елитен Авеш, който завърши 13 от 18 отбора през миналия сезон.

"Тема Спорт" твърди, че клубът на нападателя КСА опитва да договори бартер с Авеш - бразилците желаят да привлекат бранителя Жорже Фелипе в замяна на Дъглас.

Чия оферта ще приеме Мичел - на ЦСКА или на Авеш, остава отворен въпрос. Той има 14 мача и 5 гола за КСА Алгояно във втора бразилска дивизия тази година. Дъглас е типичен таран с добра физика и техника. Висок е 186 см, силният му крак е левият. Мичел е приятел с Фернандо Каранга, като двамата са били съотборници през 2014 година в Боа Ешпорте.

Трябва да се отбележи, че за Дъглас ще трябва да бъде заплатена трансферна сума на КСА, тъй като има договор до ноември тази година.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига