Зоналният съвет на БФС взе решение да промени началните часове на два мача на ЦСКА, съобщава "Тема Спорт". Става въпрос за двубоя с Пирин в Гоце Делчев утре и този с Балкан (Варвара) в неделя (15 май) на "Васил Левски".

Вместо в 18:00 двете срещи ще започнат в 16:00 часа, за да получат пряко телевизионно излъчване по Канал 3. Промяната бе съобщена на клубовете вчера малко преди 16:00 часа.

Ако двубоите не бяха преместени, те щяха да останат на "тъмно", тъй като от 18:00 часа в сряда и неделя има мачове от „А“ група. А тяхното тв -предаване не бива да се засича с тези от трета дивизия.

Играчите на ЦСКА вчера имаха една тренировка на стадион "Академик" до зала "Фестивална". Днес заниманието ще е на същото място и ще започне в 13:30 часа. След това тимът пътува за гостуването си в Гоце Делчев.

„Червените“ ще отседнат в село Огняново, известна туристическа дестинация със своите минерални извори. Христо Янев отново води тренировките на отбора, след като пропусна тези през миналата седмица. Той бе на стаж в Швейцария във връзка с курсовете за лиценз УЕФА "Про", които кара в момента.

В неделя пък ЦСКА ще домакинства за втори път през този сезон на националния стадион "Васил Левски". Съперник им е Балкан от пазарджишкото село Варвара. В първия си двубой на това съоръжение „армейците“ допуснаха първа издънка от 11 месеца насам -равенство 2:2 със Сливнишки герой. В клуба от Борисовата градина все още не е постъпило официално писмо за шампионатното гостуване на Витоша (Бистрица) на 18 май. Очаква се то да се играе в Правец, но мястото и началният час не са съобщени на ЦСКА. 

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!