Десетки футболисти се включиха в Мача на приятелството, организиран в подкрепа на Альоша Димитров. Бившият национал, който дълги години работи с успех в школите на ЦСКА и Левски, се бори с тежка болест. Благотворителната проява беше инициирана от Българска лига по футзал в лицето на нейния шеф Лъчезар Паланков и спортния мениджър на лигата Пламен Божидаров.

Един срещу друг, но в същото време и заедно в подкрепа на Альоша, се изправиха ветераните на ЦСКА и на Витоша (Бистрица). Двата тима бяха подсилени и от треньори от ДЮШ на Славия, приятели на Димитров, негови съотборници и възпитаници.

На терена блестяха с изявите си Ради Здравков, Мартин и Адалберт Зафирови, Йордан Йорданов – Жан, Методи Деянов, Евгени Богданов, а от трибуните своите подкрепяха Емил Бучински, Милен и Мартин Горанови.

За “зелените” се отличиха играещият президент Сергей Ташков, Николай Вучев, Мариян Германов, Господин Чанев, Павел Павлов и др.

Със съдийството се нагърбиха Младен Благоев и Димо Панайотов. След доста положения, десетина греди и атрактивни изпълнения мачът приключи логично 3:3.

За желаещите да помогнат на Альоша Димитров:

Първа инвестиционна банка

IBAN BG96FINV91501016748712
Альоша Анастасов Димитров