Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Вратарят Иван Дюлгеров може да се счита за сигурно попълнение на ЦСКА. БЛИЦ разбра, че 24-годишният национал е приел предложението на "червените" и ще продължи кариерата си в клуба от Борисовата градина.

Преди дни първи съобщихме, че ЦСКА омайва Дюлгеров с фантастични условия. Разделилият се това лято с Черно море страж останал очарован от предложението и в понеделник дал съгласието си да заиграе при "червените", където ще се конкурира основно с Густаво Бусато. Другите варианти пред Томислав Стипич за вратарския пост са Димитър Евтимов и Марин Орлинов. 

Дюлгеров отхвърлил предложение от Русия заради ЦСКА. Както вече писахме, той беше желан от Нижни Новгород, където треньор е бившият наставник на "армейците" Саша Илич.

Освен това пред Дюлгеров имало вариант да заиграе и в Италия. Интерес към него проявявали два клуба от Серия "Б", както и тим от Кипър.

БЛИЦ разбра също, че Дюлгеров ще премине днес задължителните медицински прегледи, след което ще подпише с ЦСКА. Много вероятно е още до края на деня "червените" да го представят официално. 


* Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg