ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Собственикът на Сепси Ласло Дьосед направи любопитно изказване пред Prosport.ro, след като жребият за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите противопостави неговия клуб на ЦСКА. Издание отбелязва, че носителят на купата на Румъния има сериозни амбиции, тъй като през последната година е платил над 2 милиона евро за нови играчи. Дьосед си направи любопитна закачка във връзка с наличието в българското първенство на два отбора, използващи името ЦСКА.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Падна ни се тежък съперник, но аз вярвам на момчетата и треньора Ливиу Чиоботариу, че ще успеем да продължим напред. Целта е поне да достигнем до третия кръг, а след това ще видим. Видях, че ЦСКА се бори за титлата миналия сезон. Ще ни бъде трудно, но сме уверени, че може да ги отстраним. Във футбола невинаги печели по-добрият или по-богатият отбор“, заяви Ласло Дьосед пред румънското издание „Проспорт“.

Ласло Дьосед коментира и информациите, че „армейците“ са имали интерес към левия бек на Сепси Андреас Думитреску. В Румъния отбелязват, че 22-годишният футболист е бил наблюдаван няколко мача от емисари на ЦСКА.

„Така е, но вече не знам от кое ЦСКА го искаха - каза шеговито Дьосед и направи коментар за селекцията на Сепси – Ще дойдат още двама играчи. Чужденци са, но не мога да разкрия имената им. Ще бъдат халф и нападател.“

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!