Треньорът на руския елитен Уфа Вадим Евсеев в бил вариант за наставник на ЦСКА през миналата година. Това разказа пред Диема Спорт футболният мениджър Георги Пеев.

"Повярвайте, в офиса идват предложения за 50 треньора, но просто не се пише за всички. Миналата година имаха интерес към един руски треньор, ние бяхме с него в офиса на г-н Гриша Ганчев. Много добре ни посрещнаха, говорихме дълго, но не се стигна до желания резултат от мен и от г-н Ганчев", обясни Пеев.

"Сега въпросният треньор работи във Висшата лига на Русия. Евсеев в момента е в Уфа. Много добър треньор и щеше да има според мен добри резултати, но не се стигна до назначаването му в ЦСКА", добави мениджърът Георги Пеев.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Припомняме, че по-рано днес от ЦСКА обявиха, че Добромир Митов остава начело на "армейците". Специалистът ще продължи да работи в екип с легендите Люпко Петрович и Димитър Пенев, които са му консултанти. В щаба остават асистентът Даниел Моралес и кондиционният треньор Кирил Динчев, а работата с вратарите отново ще е поверена на Ивайло Петров-Пифа.