Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев говори пред CSKA.BG във връзка с последните събития около клуба. Той е на мнение, че сегашното ръководство е точното за ЦСКА, и че "армейците" ще вървят напред. Сакалиев е огорчен, че хора, които нямат нищо общо с червения клуб правят опити да се домогнат до емблемата на ЦСКА, което според него е недопустимо и е кражба, която не трябва да бъде допускана от привържениците.

„Искам да кажа на феновете, че подкрепям всяка тяхна инициатива и не съм съгласен с тази злоба и завист. За въпросната емблема ми е болно, че хора, които не са свързани по никакъв начин с този клуб, искат да откраднат нещо, което си е наше. То е на хората, обичащи и милеещи за ЦСКА. Няма да позволим на странични фактори да влияят на най-великия отбор в България. Някои хора искат да имат такава публика, но тя е само една и е на ЦСКА!”, каза Сакалиев.

Бургазлията счита, че основната причина за атаките срещу "армейците" са завистта и злобата в хора, които не искат да има силен червен клуб. Стойко Сакалиев сподели, че е необходимо малко време, за да може футболният отбор да се върне на своето традиционно място на върха. Той коментира и съдийството в последните срещи на ЦСКА, като сподели, че се вижда определена тенденция.


Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига