Един от футболистите на ЦСКА е пожелал да си тръгне от клуба. От сигурни източници БЛИЦ СПОРТ научи, че Александър Дюлгеров иска да разтрогне договора си с "червените" по взаимно съгласие. 

28-годишният десен защитник има контракт с ЦСКА до края на настоящия сезон. През 2016-а, когато беше привлечен от Пирин (Благоевград), Дюлгеров подписа за три години. 

Футболистът, който има връзка с известната певица Михаела Маринова, е недоволен от факта, че в ЦСКА не получава шанс за изява. Въпреки че тренира много усърдно, Дюлгеров така и не успява да заслужи доверието на наставника Нестор Ел Маестро. Това е причината да пожелае да си тръгне от "Армията". 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Защитникът възнамерява да проведе разговор с ръководството на ЦСКА, надявайки се през зимната пауза да бъде свободен агент и да премине в отбор, в който ще играе редовно.

От началото на сезона Дюлгеров записа едва 27 минути в Първа лига. Той влезе на смяна в 57-ата минута при победата с 2:0 над Ботев (Враца) на 22 септември, а преди това игра 4 минути и при 2:1 срещу Славия в четвъртия кръг (12 август). В много от мачовете защитникът дори не попада в групата на ЦСКА. 

Александър Дюлгеров е роден на 19 април 1990 година в Благоевград. Започва кариерата си в Пирин, а през сезон 2011/2012 за кратко е състезател на ЦСКА. След това играе в Монтана, Локомотив (София), Славия, Конкордия (Румъния) и Пирин, а през лятото на 2016-а е привлечен отново в ЦСКА. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019