Фен клуб „Сектор Г“ загатна за хореографията, която ще покаже на финала за Купата на България срещу Монтана. Двубоят е във вторник (24 май).

На профила си във „Фейсбук“ привържениците на „армейците“ припомниха, че има дрескод „червено“ за финала и се похвалиха: „Над 4000 кв.м. плат, над 600 кг. боя, над 200 спрея, над 2000 метра шевове, над 96 часа труд... Сектор "Г" ще бъде над всички Ние сме готови, а вие готови ли сте да оставите сърцата и силите си във вторник вечер на стадиона? Не забравяйте да вземете от червените тениски за финала!“

Освен това феновете на „червените“ и Обединени спортни клубове ЦСКА организират шествие преди финала за Купата на България. Сборният пункт е в градинката пред Народния театър, откъдето ще се тръгне към националния стадион „Васил Левски“.

СЪОБЩЕНИЕТО ЗА ШЕСТВИЕТО
Уважаеми Армейци от цяла България,

За всички които ще пристигнат за мача на 24 май, искаме да съобщим, че в чест на нашите славни момчета, които ни радваха с мъжественото си поведение и превъзходна игра през цялата година, ние фенове и спортисти от всички спортни клубове на ЦСКА, ще се съберем в градината пред Народния театър където след кратки спортни и музикални прояви, ще се отправим на празнично шествие към още по празничния за нас финал за Купата на България на стадион Васил Левски. Очакваме ви на 24-ти май от 17:30 в градинката на Народния театър.