Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета коментира последните теми около клуба. Той обяви, че Милош Крушчич е точният човек за треньорския пост на "Армията", като коментира и трансфера на Ахмед Ахмедов.

"Аз съм напълно убеден, че Крушчич е точният треньор за нас. Знаете, че той застъпи в средата на сезона, когато нямаше голям избор. Но Милош е много добър специалист. Това е човек, който работи извънредно много, който се развива, който има желание и воля да споделя идеите си с другите."

"Сега предстои да видим дали той ще успее да надгради отбора, но вярвам, че е способен на това", заяви Джарета пред "Меридиан Мач" от Милано. Италианецът съчетава почивка и срещи в столицата на модата, които би трябвало да са добри за бъдещето на българския клуб.

"Аз съм много доволен от представянето на отбора в последните осем мача. Можем да съжаляваме само, че не спечелихме срещу Арда за първенство. Но нека да гледаме позитивните неща - осем поредни мача не допускаме гол, създаваме положения, показахме разнообразие и желание за победа. Това трябва да се запомни и да стъпим на тази база, за да надграждаме."

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Разбира се, много искахме да спечелим и дербито с Лудогорец. То беше странно, защото съперникът игра с петима чисти защитници, а и още дефанзивни халфове. Но аз съм убеден, че ние плащаме много висока цена за кошмарния старт на сезона."

"Спечелихме най-много точки, подобрихме представянето си във всяка фаза, но страдаме заради началото, което наистина беше ужасно", призна италианският шеф в клуба. Той коментира и новото попълнение Ахмед Ахмедов, както и зимната селекция като цяло. 

"За трансфера на Ахмед Ахмедов едно от водещите неща беше, че той е българин. Това е много важно и е част от политиката ни. Местните играчи винаги са посрещани по-добре и на тях се гледа с добро око. Ахмедов е много добър в техническо отношение и е щедър играч - от тези, които умеят да работят за колектива."

"Не мога да кажа колко точно нови футболисти ще дойдат през зимата. Въпрос на преговори е, а има и да се уточняват неща с играчите, чиито контракти изтичат през лятото. При всички положения нашето желание е да подсилим отбора и ще го направим, не се съмнявайте."

"ЦСКА трябва и ще бъде по-силен през пролетта. Това го казвам заради начина, по който завършихме първенството. Силен ЦСКА иска нашата публика и ще го получи", обеща спортният директор на клуба Кристиано Джарета.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020