ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! |

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред медиите след благотворителния мач между „червените“ и Левски, който се изигра под надслов “Обединени в грижа за мъжкото здраве” по инициатива на Аджъбадем Сити Клиник. Шефът на "армейците" направи и много интересно изказване за старши треньора Саша Илич, който взе участие в срещата.

„Получи се хубав мач с хубави голове, видяха се атрактивни изпълнения. Мисля, че тази инициатива е много полезна и хубава –  да информира мъжете да обърнат по-голямо внимание. Да ходят на профилактични прегледи особено след една възраст“, започна Филипов непосредствено след мача.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Той говори и за целите на ЦСКА през пролетта и реновирането на стадион „Българска армия“: „Напролет ЦСКА ще се старае да побеждава във всеки мач. В зависимост от това в колко мача ще победим, ще видим какво ще е класирането. Всичко се върши както трябва – следват се стъпките, които трябва за изграждането на стадиона. Когато имаме точна, конкретна информация, ще я съобщим. Надявам се да не срещаме пречки, защото ЦСКА иска да изгради хубав, модерен, европейски стадион. Това ще е полезно не само за ЦСКА, а за целия български спорт. Няма нищо по-хубаво от това да се отиде на мач на хубав стадион, зрителите да се чувствам комфортно. Мисля, че това е пътят, по който трябва да вървят и другите клубове“, каза Филипов.

„Левски и ЦСКА имат спортно съперничество, което е на терена от много отдавна, но няма лошо да се обединяват за благотворителни каузи“, добави той.

„Саша Илич спокойно може да играе в ЦСКА в момента. Днес показа много добра кондиция и футболни качества“, каза Филипов, след като атаката на „червените“ в двубоя бе водена от старши треньора на тима.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК