Коментарите около бъдещето на ЦСКА продължават. В телевизионна дискусия се захапаха шефът от БФС Борислав Попов и представителят на "червените" Милко Георгиев. Според Попов пред ЦСКА има два варианта да продължи съществуването си.

Вариант 1: Оздравяване на настоящото дружество, в което са играли редица, редица световни играчи. Този отбор, който носи 31 титли и има европейски успехи.

Вариант 2: Ако не се постигне оздравителен план, да се купи дружеството от нов инвеститор и той да продължи неговото развитие.

Милко Георгиев обаче не бе съгласен докрай с изказването на Попов и коментира в БНТ: "Господинът много добре знае, че има и друг вариант, но те бутат нарочно към тези. Наясно са как преди години Берое бе в процедура на несъстоятелност и прехвърли членствените си права на друг клуб, който друг клуб все още не е регистриран като член на футболния ни съюз."

"Те се гаврят с нас. В БФС съсипаха футбола в последните десет години. Не знам на хората вече не им ли писна. Те ни казаха онзи ден -  подайте си документите за лиценз до 30 април, но до това време на нас няма да са ни приключили делата. Е как да го направим тогава?!", каза още Милко Георгиев.

"Ние не виждаме от федерацията майка помощ, дори напротив - пречи ни се. Те не искат да помогнат на най-успелия футболен клуб", завърши представителят на ЦСКА.

Борислав Попов обаче отговори: "Трябваше да бъдат отнети 9 точки от актива на ЦСКА. По инициатива и кореспонденция на БФС това не се случи. Помощта и диалогът са налице. Но подчертавам, ние водим диалог с легитимното дружество ПФК ЦСКА АД."

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!