Стамен Белчев проведе първа тренировка като старши треньор на ЦСКА. Той беше представен пред футболистите от изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев. На клубната база в Панчарево беше и Димитър Пенев, който прегърна Белчев и му пожела успех.

Както вече стана ясно, вчера Нестор Ел Маестро беше уволнен, а начело на отбора се завърна хасковлията, водил дублиращия тим на "червените".

БЛИЦ пак позна: Ел Маестро приключи с ЦСКА

„Изключителен позитив е, че Стамен Белчев е добре запознат с отбора, предвид краткото време, с което разполагаме до следващия важен мач. Той е човек от „кухнята“ на ЦСКА, тренирал е и много от младите момчета във втория отбор. Вярваме, че Стамен, заедно със своя екип, най-вече Анатоли Нанков, който добре знае каква е значимостта на емблемата на клуба, ще успеят да изградят един отбор със силен характер, непримиримост и атакуващ облик на терена. Това е категорично изискване, което имаме към новия треньор“, каза Филип Филипов.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Мощно в БЛИЦ: Важен детайл в договора на Белчев с ЦСКА

„За нас като ръководство е важно да развиваме младите ни футболисти и те да получават своя шанс. Това беше поставено като условие пред Стамен Белчев и екипа му и вярваме, че няма по-подходящ човек от него да се справи със задачата. Познава качествата и характера им, което ще му помогне да ги интегрира в най-подходящия за тях самите момент. Оптимисти сме, че въпреки краткото време, с което разполага, Белчев ще успее да промени най-важните компоненти от играта и да тръгнем във възходяща линия,“ каза Стоян Орманджиев.

Утре сутрин в 10:00 ч. Стамен Белчев ще даде пресконференция, в която ще сподели своята визия и емоции след назначаването си за треньор на първия отбор на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

 

Стамен Белчев проведе първа тренировка като старши треньор на ЦСКА. Той беше представен пред футболистите от изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев. „Изключителен позитив е, че Стамен Белчев е добре запознат с отбора, предвид краткото време, с което разполагаме до следващия важен мач. Той е човек от „кухнята“ на ЦСКА, тренирал е и много от младите момчета във втория отбор. Вярваме, че Стамен, заедно със своя екип, най-вече Анатоли Нанков, който добре знае каква е значимостта на емблемата на клуба, ще успеят да изградят един отбор със силен характер, непримиримост и атакуващ облик на терена. Това е категорично изискване, което имаме към новия треньор,“ каза Филип Филипов. „За нас като ръководство е важно да развиваме младите ни футболисти и те да получават своя шанс. Това беше поставено като условие пред Стамен Белчев и екипа му и вярваме, че няма по-подходящ човек от него да се справи със задачата. Познава качествата и характера им, което ще му помогне да ги интегрира в най-подходящия за тях самите момент. Оптимисти сме, че въпреки краткото време, с което разполага, Белчев ще успее да промени най-важните компоненти от играта и да тръгнем във възходяща линия,“ каза Стоян Орманджиев. Утре сутрин в 10:00 ч. Стамен Белчев ще даде пресконференция, в която лично ще сподели своята визия и емоции след назначаването си за треньор на първия отбор на ЦСКА.

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Понеделник, 15 април 2024 г.