Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета гостува в студиото на БНТ, където говори по горещата тема - за заместника на напусналия Люпко Петрович.

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него", обясни Джарета.

"Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата", каза италианецът.

"Решението за Николай Бодуров също е на Гриша Ганчев. Нещо се случи между тях и заради това футболистът не играе", обясни Джарета.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Люпко Петрович сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство. Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат", продължи шефът в клуба от "Армията".

"Не сме влизали в контакт с Любослав Пенев. Това са спекулации. Аз със сигурност нямам треньорски амбиции. Достатъчно са ми ангажиментите", добави Кристиано Джарета.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020

Досегашният асистент на Люпко Петрович - Милош Крушчич:

*Снимка: cska.bg