ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов гостува в предаването „Арена Спорт“, където говори по темата с реконструкцията на стадион „Българска армия“, треньорската смяна и предстоящите дерби мачове с Локомотив (Пловдив) и Левски.

"В петък входирахме проекта в НАГ (Направление „Архитектура и градоустройство) - комисията, която трябва да издаде крайното решение за реконструкцията на ст. "Българска Армия". Ние не се съмняваме в положителния отговор. Очакваме официалното становище до края на седмицата, след което ще придвижим документацията до главния архитект на София. В момента, в който бъдат разписани документите, ще затворим "Армията", ще започнем събарянето, което ще отнеме 2-3 месеца. Срокът за построяването на новия стадион е 18 месеца. Докато трае реконструкцията ще играем на „Васил Левски“, обясни Филипов.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„И Саша Илич и Ел Маестро са много добри треньори. Нестор пое отбора в много тежък момент, но успя да го преобрази за два месеца. Той изведе тима от кризата, играем добър футбол", заяви изпълнителният директор на ЦСКА.

"Мачът с Локомотив (Пловдив) ще бъде сложен и интересен. Надявам се, че ние ще си тръгнем победители, но ще бъде трудно. Намираме се в подем, има настроение и самочувствие в отбора ни. ЦСКА всяка година иска да спечели титлата и прави максималното, за да го постигне. Така ще бъде и през този сезон. Хубаво е, че има повече отбори, които се борят за първите места. Когато конкуренцията е силна, първенството е интересно. Надявам се всеки да играе за себе си, защото в края на миналия сезон се получих мачове, които не до там граничеха с феърплея", добави Филипов.

"Фаворит в дербито с Левски никога няма. Всичко е въпрос на мобилизация, на характер, на моментно състояние. Мисля, че ще стане хубав мач. Искам да призова феновете, дербито да бъде наистина един празник за футбола", завърши изпълнителният директор на „армейците“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!