Кристиано Джарета обяви на всеослушание, че твърдо държи на Милош Крушчич. Спортният директор на ЦСКА натърти, че това е правилният треньор и не бива да се извършват никакви рокади.

В същото време обаче БЛИЦ разбра, че италианецът е водил допреди една седмица преговори за привличането на нов наставник в Борисовата градина. Става въпрос за сънародника на Джарета – Масимо Карера.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Нещата почти са били уточнени, но на финалната права бившият футболист на Ювентус и бивш треньор на Спартак (Москва) е получил по-добра оферта от Гърция. Карера избрал АЕК (Атина) и се е разминал с ЦСКА.

Паралелно с това Джарета е преговарял с още двама чужденци с идеята да докара някой от тях на „Армията”, за да смени Крушчич. Единият също е италианец, а другият е бил начело на европейски тим от една северна страна.

БЛИЦ пита: Синьор Джарета, лицемерна ли е постъпката ви спрямо Милош – публично твърдите (и то не за първи път, а за трети), че това е точният човек за ЦСКА, а междувременно преговаряте за нов треньор? Или в случая ние лъжем?
Ясен ЯВОРОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020