Капитанът на Пирин (Разлог) Николай Хаджиниколов изненадващо напусна отбора, за да премине в ЦСКА 1948. Това доведе до скандал, а афектираният треньор и директор в клуба от Разлог Христо Джоджов нападна играча, както и асистента на Валентин Илиев при "армейците" - Йордан Юруков. 

Случката се разиграва само две седмици преди началото на първенството в Югозападната Трета лига, където двата тима ще са съперници. 

Веднага след контролата вчера на отбора от Разлог с Миньор (Перник) - 1:1, треньорите на ЦСКА 1948 Вальо Илиев и Юруков, които са гледали мача в Ковачевци, са поканили Хаджиниколов да заиграе в столичния отбор. 

Освен че е капитан на Пирин, Хаджиниколов бе и треньор в ДЮШ на разложкия клуб и водеше подготвителна група. Джоджов е изключително разочарован от действията и на Хаджиниколов, и на Йордан Юруков. 

"Не прави чест нито на капитана ни, нито на Йордан Юруков. С последния дори сме били и екип в родния му Разлог. Много съм разочарован, не може капитан и треньор да постъпва по този начин. И то заради малко повече пари и заради някакво измислено ЦСКА. С какви очи ще погледне родителите на тези повече от 30 деца, които тренираше досега?", коментира пред БТА ядосаният Христо Джоджов.