ЦСКА не представи нови футболисти в четвъртък и петък, каквито бяха очакванията. БЛИЦ научи от сигурни източници, че причината за забавянето на официализирането на сделките е стачка в скандинавските авиолинии. Тя тече от няколко дни след провала на преговорите за заплатите на пилотите от изпадналата в затруднения авиокомпания "SAS" (б.р. - Скандинавски авиолинии).

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

БЛИЦ първи писа, че ЦСКА ще се подсили с норвежки халф от норвежкото първенство, както и с нападател с норвежки паспорт. Таранът е Дауда Бамба, който е роден в Кот д`Ивоар, но от 3-годишен живее в Норвегия. 27-годишният нападател е свободен агент, след като за последно игра за турския Алтай. 

Бамба се е прибрал до Норвегия, но стачката забавя тръгването му към София. 

Първо в БЛИЦ: ЦСКА взе заместник на Кайседо и още нови, ето откъде!

Представянето му в ЦСКА, както и това на норвежкия халф от норвежкото първенство, трябва да се случи днес, утре или в понеделник. Ръководството на "червените" вече се е споразумяло с новите попълнения, остава само те да бъдат официално представени.

Припомняме, че на "Армията" очакват и ганайското крило Даниел Овусу от Ред Бул Залцбург. Неговото пристигане в София не е засегнато от стачките на скандинавските авиолинии. 

"Червените" стартират утре новото първенство в Efbet Лига с домакинство на Арда (Кърджали). Мачът е от 21:00 часа на стадион "Българска армия".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа